Tänään sitten on pakko taas saada itsensä ruotuun. Edellisen viikon vaan mässyttäny ja laiskotellut. Jossen tänä kesänä meinaa pukeutua jätesäkkiin niin on aika aloittaa keventyminen. Eli hiilarit jätetään vähemmälle, noin 20g/pvä. Eli tavallaan starttaan Atkinsin induktiolla, ajattelin siis jättää maitotuotteetkin (paitsi kermajuusto) pois noin pariksi viikoksi. Mutta toisin kuin Atkinsilla en ala nostamaan hiilarimäärää sen parin viikon jälkeen (en jaksa laskea niitä hiilareita niin tarkoin) vaan jatkan samaan tahtiin, eli pyrin pitäytymään ketoosissa pidemmän aikaa. Houkutuksia on paljon kun huhtikuussa on paljon synttäreitä ja muuta menoa. Kaapissa on karkkia kun rakas avokki niitä mussuttaa... Että saapas nyt sitten nähdä. Yritys on ainakin kova.

 

Aamupaino 71,2kg

Vyötärönympärys 86cm. "Vähän" turvonneisuutta havaittavissa.

 

Aamupala: 2 viipaletta pekonia ja 4 munaa kokkelina, voissa paistettuna. "jälkkäriksi" puoli lasillista Coca Cola Zeroa.

Töissä eväät: Parin päivän takaista tulista kaalipataa (NAM) ja 6kpl mummon lihapullia.

Ja tietty vettä reilusti päivän mittaan.

Kaalipata:

½ kaali

1prk Santa Maria sokeroimatonta salsaa (no added sugar)

400g jauhelihaa, ei mitään vähärasvaisia

1 sipuli

Viipaloi kaali, lisää veteen suolaa ja keitä noin tunti. Paista sipuli voissa ja ruskista jauheliha ja mausta (itse käytän vain suolaa ja pippuria). Kaada kaalista vesi pois ja lisää loput aineet kattilaan. Sekoita ja anna vähän hautua kannen alla ja sit vaan nauttimaan. Joskus laskin et jos satsista saa kolme annosta niin yksi annos sisältää noin 9g hh.

 

Näillä pärjää tämän päivän vallan mainiosti.